Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok ajánlani jó pizzasütőt...

Tudtok ajánlani jó pizzasütőt 20-25 ezerért max?

Figyelt kérdés

Valami olyan kéne amiben jobb pizzát lehet sütni mint sütőben és inkább a rendelt pizzához áll közelebb mint az otthoni sütőshöz.

Képek meg minimális leírás alapján nem lehet megállapítani, hogy gagyi vagy tényleg igényes pizzasütőről van e szó, de talán itt tud valaki ajánlani tapasztalat alapján valamit. Az is jó ha használtan lehet beszerezni annyi pénzért.

Szóval a lényeg: jobb pizzát akarok sütni mint amit sima sütőben lehetne (tudom, semmiképp sem lesz olyan mint pizzériákban)

#pizza #sütő #pizzasütő #pizzakemece #pizza kemence
2014. ápr. 13. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

majd ha lesz kert mindenképpen építs egy kemencét :)

addig is ezt találtam

https://www.youtube.com/watch?v=P3pYnWrk42c

hogy mit mond a kis francia azt nem értem, de a végeredmény nem rossz

ha 300+ fokot tud, akkor már nagy baj nincs, a ferrari is 1200 wattos, meg forog a kő is, próbáld meg

2014. ápr. 13. 17:19
 12/22 A kérdező kommentje:

Ezt én is láttam és tényleg nem néz ki rosszul! Csak közben találtam egy oldalt ahol van néhány vélemény róla:

[link]

Lefordítva (google fordító) sok a panasz arra hogy nem süt elég melegen... Érdekes hogy ugyan itt, sokan nagyon jó véleménnyel vannak a sokkal olcsóbb 10-13 ezres kategóriáról.

A legtisztább a G3 Ferrari lenne, csak azt meg rendelgetni külföldről sok idő macera aztán ára is már lehet 40re felszökik. Na mindegy majd kialakul!

2014. ápr. 13. 17:26
 13/22 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ha tényleg van azon a feketén ilyen visszafizetési garancia, akkor sokat nem veszítesz.

Sőt, ha értesz a villanyszereléshez, vagy van ismerős, akkor szerintem akár fel is lehet turbózni plusz fűtőszállal. :)

(Vezetékekre, a lakás vezeték hálózatára, biztosítékra, stb figyelni kell!)

2014. ápr. 13. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:

elég speckó alakú fűtőszál van benne, ha belerak egy nagyobbat lehet megég a tészta, a forgási sebességet is növelni kellene, meg minden

buherálni nem érdemes

ez kb. 100 euro, van közvetlen az amazon.de-től is

[link]

390 fokot igérnek

kicsit tegyél hozzá a 25ezerhez :)

2014. ápr. 13. 17:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk erősen kétlem, hogy növelni kéne a forgási sebességet, mert ezek elég gyengus gépek, de végül is tényleg elég nagy macera, egyszerűbb jobbat venni, ez igaz.

Viszont ezek a gépek nem űrtechnológiával működnek, gyakorlatilag tök egyforma a működésük, és olyan egyszerű, mint egy darab bot.

Van egy nagy ellenállású fűtőszál, (ráadásul ez a fűtőszál is egyforma, ugyanolyan anyag, ugyanolyan hatásfok) amin ha áramot vezetünk át, akkor melegszik.

Ezért jó értékmérő ezekre a gépekre az, hogy hány wattosak. Mert gyakorlatilag van egy befektetett energia, amiből hőenergia lesz, és ennek az aránya nem változik.

A szigetelés, a forma valamit befolyásolhatna elvileg, de mivel mindkettő sütőnek van tervezve, így gyakorlatilag ha azonos az áramfelvételük, akkor néhány elhanyagolható foktól eltekintve azonos a hőleadásuk is.

Márpedig mindkettő 1200 wattos, úgyhogy innentől legfeljebb dizájn különbség lehet köztük, teljesítményben semmi érezhetőt nem lehetne tapasztalni.

2014. ápr. 13. 18:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Ezt írtam fentebb is! nagyon jó lenne, de kb 45-50be kerülne és macerás a rendelés meg idő.. 30 felé nem tudnék menni akárhogy is akarok! Ha nem így lenne nem lenne kérdés hogy ezt vegyem meg!
2014. ápr. 13. 18:14
 17/22 A kérdező kommentje:

Van benne valami, de még is vannak típusok amiket csúnyán leszólnak, míg közel (vagy teljesen) azonos specifikációval rendelkezőket meg dicsérik.

Szerintem megrendelem majd az Ardes-t aztán meglátjuk.

2014. ápr. 13. 18:17
 18/22 A kérdező kommentje:

Mondjuk az furcsa, hogy ugyan abból a típusból van 2 fajta :D A fekete meg a piros, de nem csak színben különböznek.

[link]

[link]

2014. ápr. 13. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:

kérdező: nem lesz ebből 45-50e amazonról, ingyenes a szállítás

beraktam a kosárba az amazon.de-s terméket, 104,44euroért kihozzák magyar címre 5-8 nap alatt

ez mai árfolyamon 31999ft

sokat rendelek amazonról, nem érdemes aggódnod, rendben lesz

2014. ápr. 13. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:

bocs, magyaro-ra nem érvényes az ingyenes szállítás

Artikel: EUR 104,44

Verpackung & Versand: EUR 15,30

Gesamtbetrag: EUR 119,74

Szóval kicsit több :(

esetleg meg kell várni valami akciót, meg figyelni idealo.de-t hogy hol olcsó éppen

2014. ápr. 13. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!