Tudtok ajánlani jó pizzasütőt 20-25 ezerért max?
Valami olyan kéne amiben jobb pizzát lehet sütni mint sütőben és inkább a rendelt pizzához áll közelebb mint az otthoni sütőshöz.
Képek meg minimális leírás alapján nem lehet megállapítani, hogy gagyi vagy tényleg igényes pizzasütőről van e szó, de talán itt tud valaki ajánlani tapasztalat alapján valamit. Az is jó ha használtan lehet beszerezni annyi pénzért.
Szóval a lényeg: jobb pizzát akarok sütni mint amit sima sütőben lehetne (tudom, semmiképp sem lesz olyan mint pizzériákban)
majd ha lesz kert mindenképpen építs egy kemencét :)
addig is ezt találtam
https://www.youtube.com/watch?v=P3pYnWrk42c
hogy mit mond a kis francia azt nem értem, de a végeredmény nem rossz
ha 300+ fokot tud, akkor már nagy baj nincs, a ferrari is 1200 wattos, meg forog a kő is, próbáld meg
Ezt én is láttam és tényleg nem néz ki rosszul! Csak közben találtam egy oldalt ahol van néhány vélemény róla:
Lefordítva (google fordító) sok a panasz arra hogy nem süt elég melegen... Érdekes hogy ugyan itt, sokan nagyon jó véleménnyel vannak a sokkal olcsóbb 10-13 ezres kategóriáról.
A legtisztább a G3 Ferrari lenne, csak azt meg rendelgetni külföldről sok idő macera aztán ára is már lehet 40re felszökik. Na mindegy majd kialakul!
1. vagyok.
Ha tényleg van azon a feketén ilyen visszafizetési garancia, akkor sokat nem veszítesz.
Sőt, ha értesz a villanyszereléshez, vagy van ismerős, akkor szerintem akár fel is lehet turbózni plusz fűtőszállal. :)
(Vezetékekre, a lakás vezeték hálózatára, biztosítékra, stb figyelni kell!)
elég speckó alakú fűtőszál van benne, ha belerak egy nagyobbat lehet megég a tészta, a forgási sebességet is növelni kellene, meg minden
buherálni nem érdemes
ez kb. 100 euro, van közvetlen az amazon.de-től is
390 fokot igérnek
kicsit tegyél hozzá a 25ezerhez :)
Azt mondjuk erősen kétlem, hogy növelni kéne a forgási sebességet, mert ezek elég gyengus gépek, de végül is tényleg elég nagy macera, egyszerűbb jobbat venni, ez igaz.
Viszont ezek a gépek nem űrtechnológiával működnek, gyakorlatilag tök egyforma a működésük, és olyan egyszerű, mint egy darab bot.
Van egy nagy ellenállású fűtőszál, (ráadásul ez a fűtőszál is egyforma, ugyanolyan anyag, ugyanolyan hatásfok) amin ha áramot vezetünk át, akkor melegszik.
Ezért jó értékmérő ezekre a gépekre az, hogy hány wattosak. Mert gyakorlatilag van egy befektetett energia, amiből hőenergia lesz, és ennek az aránya nem változik.
A szigetelés, a forma valamit befolyásolhatna elvileg, de mivel mindkettő sütőnek van tervezve, így gyakorlatilag ha azonos az áramfelvételük, akkor néhány elhanyagolható foktól eltekintve azonos a hőleadásuk is.
Márpedig mindkettő 1200 wattos, úgyhogy innentől legfeljebb dizájn különbség lehet köztük, teljesítményben semmi érezhetőt nem lehetne tapasztalni.
Van benne valami, de még is vannak típusok amiket csúnyán leszólnak, míg közel (vagy teljesen) azonos specifikációval rendelkezőket meg dicsérik.
Szerintem megrendelem majd az Ardes-t aztán meglátjuk.
kérdező: nem lesz ebből 45-50e amazonról, ingyenes a szállítás
beraktam a kosárba az amazon.de-s terméket, 104,44euroért kihozzák magyar címre 5-8 nap alatt
ez mai árfolyamon 31999ft
sokat rendelek amazonról, nem érdemes aggódnod, rendben lesz
bocs, magyaro-ra nem érvényes az ingyenes szállítás
Artikel: EUR 104,44
Verpackung & Versand: EUR 15,30
Gesamtbetrag: EUR 119,74
Szóval kicsit több :(
esetleg meg kell várni valami akciót, meg figyelni idealo.de-t hogy hol olcsó éppen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!