Tudtok ajánlani jó pizzasütőt 20-25 ezerért max?
Valami olyan kéne amiben jobb pizzát lehet sütni mint sütőben és inkább a rendelt pizzához áll közelebb mint az otthoni sütőshöz.
Képek meg minimális leírás alapján nem lehet megállapítani, hogy gagyi vagy tényleg igényes pizzasütőről van e szó, de talán itt tud valaki ajánlani tapasztalat alapján valamit. Az is jó ha használtan lehet beszerezni annyi pénzért.
Szóval a lényeg: jobb pizzát akarok sütni mint amit sima sütőben lehetne (tudom, semmiképp sem lesz olyan mint pizzériákban)
Egy kőlap 17ezerért? :S Nem tudom megérné-e. Max talán az alja ropogósabbra sül, de a többi része meg ugyan olyan.
Sokat számít egy ilyen lap?
Ez akar jo is lehet teljesitmeny es felepites alapjan
De ki kell probalni
Ha nem jo 15 napod van indoklas nelkul visszakuldeni
vehetsz akármilyen követ, ha nincs hő a sütőben akkor a kő se lesz 400 fokos magától (485 fok az igazi olasz pizza sütéshez ajánlott hőfok)
a kő arra jó hogy elosztja a hőt szépen,
az biztos hogy javít a sütőben sült pizza állagán, de nem lesz olyan mint egy kemencés pizza
Én is így gondoltam! A kő segíthet, de nem éri meg megvennem, ha egyszer a sütő olyan amilyen.
Ez az Ardes 6110 Pizzasütő viszont nagyon szimpatikus, csak nem találok róla véleményt.
Nagyon hasonlít a G3 Ferrari-hoz, ami viszont biztos jó lenne, csak nem tudom honnan megrendelni úgy, hogy ne megyek 30 ezer felé. Ez 390 fokon süt!
Ez az Ardes mennyi lehet vajon?
esetleg egy rendes udvari kemence teljesen kizárt?
ha magad csinálod kijön kb ennyiből és abban nem utópia a 450 fok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!