Milyen krémmel tölthetném meg az ostyalapokat?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
0,5 l tej, ebből kiveszünk annyit h 6 kanál lisztet el tudjunk keverni. A maradék tejet odategyük melegedni, édesitjük izlés szerint, amikor már látod h meleg a tej, akkor kezded bele tölteni azt a tejet amibe elkavartad a lisztet, és ezt addig kavarod amig jól besűrűsödik. Majd hagyod h hűljön ki, és miután kihűlt egy 250 dkg Ráma margarint gyorsan belekeversz. Ezt izesitheted: kakaó, rum, dió,vanilia, citrom,kokusz..Vagyis amilyen izűre szeretnéd olyanra készited.
Aztán nemt duom h ez mennyire jó, de jó kemény krém lesz belőle úgyhogy biztos jó.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ostyalap töltelék
Hozzávalók: 30 dkg kristálycukor, 1,5 dl víz, 1 ráma kocka, 25 dkg tejpor, 1 ek holland kakaó, 20 dkg kókuszreszelék vagy darált dió, 1 kis csomag ostyalap (nagyhoz két adag krém kell)
A vízből és cukorból szirupot főzünk, még forrón belekeverjük a rámát, majd ráöntjük a kakaóval elkevert tejporra és kézi robotgéppel alaposan összekeverjük. Ezután betöltjük az ostyalapokba, majd letakarjuk és nehezékkel leszorítjuk. Néhány óra kell neki legalább, de a legjobb ha egy egész napot kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!