Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből kell kikeverni a mézeska...

Miből kell kikeverni a mézeskalácsra a díszítő fehér mázszerűséget és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Felvert tojásfehérje és cukor.
2009. dec. 20. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
a fő összetevő a porcukor. sokféleképp el lehet készíteni
2009. dec. 20. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

vagy vajkrémmel is meglehet oldani, de leginkább cukormázzal szokták

1tojásfehérjét verj fel félig habverővel és utánna 3adagba adj hozzá 15dkg porcukrot akkor jó hha a ahbverőről nem folyik le. ezután csinálj 1papízacskót amibe belerakhatod a mázt:)


1 cukrász

2009. dec. 20. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
a Dr. Oetkernek van 4 szinü cukormáza kis tubusokban,én tortát díszítettem vele.kis tubusokban van,nagyon praktikus és nem maszatolsz vele.hatszáz valamennyibe kerül.
2009. dec. 20. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!