Füstölt sót lehet így csinálni?
Figyelt kérdés
Nézegetem a füstölt sókat. de nagyon drágának találom arra gondoltam ,hogy veszek 1kg jó minőségű sót és 1kg durva szemű sót. Most csináltunk kolbászt és szallonát amit viszünk a füstre. Az jutott eszembe ,hogy 1 vászon zsákba tenném a sót a húsok mellé a füstre hátha így átveszi a só a füst ízét .Otthagynám 2-3 hétig.
Mi a véleményetek?
2014. ápr. 8. 13:09
1/2 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik, szerintem sikerülni fog. A boltiakkal ugyis az a bajom, hogy biztos nem igazi füstöt kapott, hanem valami mű aroma lehet.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ötlet, esetleg közben valaki át is mozgathatná néha a zacskókat, hogy mindenhol érje a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!