Meggle habtejszin habfixáló nélkül is felverhető?
Nem folyik le, ha hidegen tartod felverés után :)
Szobahőmérsékleten tényleg elfolyik egyébként.
De amúgy annyi a különbség, hogy fixálóval 2 perc, nélküle meg 5-6 felverni.
Illetve még annyit tennék hozzá, hogy a tejszín felverésénél fontos, hogy hideg legyen. Ha meleg vagy szobahőmérsékletű, úgy nem megy.
"Minden tejszín felverhető"
Teljesen igaz, de a hangsúly a tejszínen van...A növényi zsírok, meg a 12%-os "főzőtejszín" nem tartozik ide...
Szerintem valamit nem jól csináltál :)
Én itt Németországban mindig a legolcsóbb, Lidl-ös habtejszínt veszem, és tényleg tökéletesen felverhető. És nem növényi egyébként.
A 75%-os válaszadónak meg üzenem, hogy köszönjük a lepontozást, annak ellenére, hogy semmi valótlant nem állítottunk. Én is szívesebben használok állati tejfölt, de vannak a világon allergének vagy állati termékeket nem fogyasztók is, többek között az ismerettségi körömben is, szóval tapasztalat, hogy igenis fel lehet verni a növényit is tökéletesen.
Az, hogy neked mi a személyes preferenciád, egy egészen más dolog.
De a dolgok rendje végett hozzátenném, hogy a növényi tejszín teljesen rendes tejszín, 20-30% ZSIRADÉKKAL, mivel növényi zsiradék is létezik a világon (felverés szempontjából meg tökéletesen irreleváns, hogy milyen forrású).
A "főző"tejszín meg egy másik téma, az a tejszíngyártás után fennmaradt, állagjavítókkal teletömött hulladék, és mivel kb. 30%-os zsírtartalom alatt semmiből nem lesz hab, ezért nem is tudom hogy kerül ide.
"A 75%-os válaszadónak meg üzenem, hogy köszönjük a lepontozást, annak ellenére, hogy semmi valótlant nem állítottunk."
Most mi van? Én panaszkodok, hogy lepontoznak engem, erre lecseszel? Én nem pontoztam le senkit, de ezek szerint te engem lepontoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!