Szerintetek ebbe a receptebe tényleg habtejszín kell, vagy elírás?
2013. dec. 18. 15:13
1/9 anonim válasza:
Tejszin kell bele, de gondolom nem főző, hanem a habtejszinnek való, én is abból szoktam szerintem finomabb.
2/9 A kérdező kommentje:
De habtejszín nem édes?
2013. dec. 18. 15:28
3/9 anonim válasza:
Évek óta Olaszországban élek de sima főző tejszinnel készítjük el ezt az ételt.
4/9 anonim válasza:
A habtejszín sem édes, de a főző sem:
A főzőt mindenben lehet helyettesíteni habtejszínnel, de fordítva nem mindig igaz. Hab helyett nem jó a főző, már amennyiben fel akarja verni valaki habnak.
Itt teljesen mindegy, hogy melyiket használod, a habtejszín zsírosabb, így lágyabb, krémesebb lesz az étel.
5/9 anonim válasza:
Nem édes, én minden olyan tejszinből készítek, amiből habot is lehet felverni, nekem sokkal jobban ízlik, mint a főzőtejszin, ha habbá vered, akkor kell bele cukor, csak úgy lesz édes.
6/9 Béla211 válasza:
Annyi a külömbség ,hogy a főzőtejszin 10-22% zsírtartalommal rendelkezik attól függ milyen márka. Míg a hadtejszín 30%. Ilyen ételeket amit belinkeltél simán csinálhatod habtejszínnel. Főleg ,hogy az sokszor olcsóbb mint a főző. Mi ha 5dl tejszín kell egy ételbe bele teszünk 4dl habtejszínt és egy dl tejet. És ugyan ott vagyunk mint a főző tejszínnel és még olcsóban is kijön.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Nem tudom, én úgy emlékeztem,hogy a habtejszín édes. Nemrég csináltam nutella mousse-t és abba is az kellett, és édeskés íze volt!
2013. dec. 18. 16:23
8/9 anonim válasza:
A habtejszín meg a tejszínhab nem ugyanaz.
9/9 anonim válasza:
A tejszinhab édes, a habtejszin nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!