Hogyan lehet igazi ropogós sült hagymát készíteni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 19:52
1/5 anonim válasza:
A hagymát szeleteld fel kb 3-4 mm vastagra, forgasd lisztbe és utánna bö olajban süsd ki, papirtörlöre szdd ki.
2/5 anonim válasza:
Karikázd fel vékonyra a hagymát.Forgasd meg lisztben és zsírban ( vagy olajban,de a zsír egészségesebb) süsd meg.Egyszerre ne tegyél sokat a zsiradékba.
3/5 anonim válasza:
Karika-szeleteket vágsz a hagymából, lisztben megforgatod (én szűrőbe szoktam tenni és leütögetem róla a felesleges lisztet) és forró olajban kisütöd.
Nagyon fincsi! :D
(A hagymás rostélyost azért imádom, mert sok sült hagyma van a tetején.)
4/5 anonim válasza:
Én is hasonlóan készítem, mint az előttem hozzászólók. Azzal a különbséggel, hogy a felkarikázott hagymát besózom, hagyom állni kb. 20 percet, aztán lecsepegtetem, lisztbe forgatom és úgy sütöm. Sózás nélkül a hagymának nem nagyon van íze szerintem.
5/5 anonim válasza:
A lényege, hogy amikor kivetted NE SÓZD meg!!! Azért nem lesz ropogós!! Picit vársz és azután sózod meg, vagy megeszed só nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!