Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olvad el a porcukor a...

Miért olvad el a porcukor a mézes sütin?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem hűlt ki teljesen.

De én azt tapasztaltam, hogy más sütiken is megolvad másnapra, ha az egész tepsinyit megszórom. mintha meg sem szórtam volta... :)

Mostmár csak amennyit felvágtam, tányérra tettem, annyit szórok meg közvetlenül kínálás, fogyasztás előtt.

2014. ápr. 5. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2014. ápr. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!