Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzőtejszínnel készíthetek...

Főzőtejszínnel készíthetek habarást a gombalevesbe vagy inkább külön tegyem bele és a habarást tejföllel csináljam?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A kettő együtt már sok, nagyon zsíros lesz.
2009. dec. 19. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
elég a főzőtejszínnel habarni.
2009. dec. 19. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég a főzőtejszínnel!Úgy csináld, hogy kiöntöd egy edénybe a tejszínt, raksz bele egy ek lisztet csomómentesre elkavarod, és szedsz rá a levesből, jól elkavarod, hogy kb. egy hőmérsékletűek legyenek majd beleöntöd a forrásban lévő levesbe. (Ha a tejszín, tejföl hideg akkor a forró leves "kicsapja" és a ott fog úszkálni a tetején és gusztustalan lesz)
2009. dec. 19. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A főzőtejszínnel készült habarást azonnal teheted be az ételbe,mert az olyan állagú,mint a valódi házitejföl.Amit tejföl címen árulnak,az nem tejföl,hanem felhigított aludttej,azért csomósodik össze az ételben.
2009. dec. 19. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!