Főzőtejszínnel készíthetek habarást a gombalevesbe vagy inkább külön tegyem bele és a habarást tejföllel csináljam?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 08:40
1/4 anonim válasza:
A kettő együtt már sok, nagyon zsíros lesz.
3/4 anonim válasza:
Elég a főzőtejszínnel!Úgy csináld, hogy kiöntöd egy edénybe a tejszínt, raksz bele egy ek lisztet csomómentesre elkavarod, és szedsz rá a levesből, jól elkavarod, hogy kb. egy hőmérsékletűek legyenek majd beleöntöd a forrásban lévő levesbe. (Ha a tejszín, tejföl hideg akkor a forró leves "kicsapja" és a ott fog úszkálni a tetején és gusztustalan lesz)
4/4 anonim válasza:
A főzőtejszínnel készült habarást azonnal teheted be az ételbe,mert az olyan állagú,mint a valódi házitejföl.Amit tejföl címen árulnak,az nem tejföl,hanem felhigított aludttej,azért csomósodik össze az ételben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!