Ha gyümölcs borból (sangria) forralt bort csinálok, finom fűszerekkel akkor sűríthetem főzőtejszínnel?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 18:50
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem a sangria nem való forralt bornak! Az úgy jó ahogy van, jól behűtve elszopgatni.
Válassz inkább valami közepes minőségű vörösbort hozzá, higítsd fel feleannyi vízzel, fűszerzd ízlés szerint (cukor, szegfűszeg, fahéj, citrom), sűríteni nem kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.Eddig is csináltam néhányszor azon a módon ahogy te is írtad, de gondoltam változtatok egy kicsit, mert nagyon szeretem a sangriát.Arra lennék kíváncsi hogy elrontom e az ízét a tejszínnel?
2008. dec. 16. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!