Jelenleg Pesten hol tudok édesburgonyát venni?
Tescoba még sosem láttam, melyik piacot/ nayáruházat ajánljátok?
Bosnyák, árkád, tehát zugló környéke érdekelne elsősorban.
hűha, én nagyon szeretem a fetát :) és hogyan "kevered" a kettőt? csak feta meg édesburgonya és kész, vagy valamivel?
ha már ennyire kifaggatlak, akkor esetleg még azt kérdezném meg, hogy olcsón tudsz valahol fetát vagy valami hasonló sajtot? én elég drágának szoktam találni, ezért csak ritkán fogyasztom, jó lenne találni valahol relatíve olcsón :)
Csak simán megfőztem vízben az édesburgonyát, összetörtem, tálra szedtem, és a tetejére fetát morzsoltam. Magát a zöldséget nem is sóztam vagy fűszereztem, mert a feta pont elég sós ahhoz, hogy az összhatás szuper legyen:)
Egyébként rengeteg fetasajtot meg feta "utánzatot" (azaz sima krémfehérsajtot) próbáltam már, ár/érték arányban az Arla Apetina sajt jött be a legjobban, egy 250 grammos tömb 550 Ft körül van, Cba-ban és Intersparban szoktam venni, szerintem nagyon finom. Krémes, lágy, megfelelően sós sajt.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!