Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jelenleg Pesten hol tudok...

Jelenleg Pesten hol tudok édesburgonyát venni?

Figyelt kérdés

Tescoba még sosem láttam, melyik piacot/ nayáruházat ajánljátok?

Bosnyák, árkád, tehát zugló környéke érdekelne elsősorban.

2014. ápr. 2. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszod! :) ha sütőben sütöd, akkor at hogy csinálod? olajozod? vagy csak sütőbe felcikkezed és megsül?
2014. ápr. 6. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Cikkekre vágom, nylonzacskóba pakolom, öntök hozzá egy minimális mennyiségű olajat, bezárom a zacskó száját, és jó alaposan összeforgatom a krumplit az olajjal.(ezzel a módszerrel készítve nem lesz olajban tocsogós, de mégis ropogósra sül a külseje, puhára a belseje) Aztán sütőpapíros tepsire borítom, a cikkek lehetőleg ne érjék egymást. 30-40 perc alatt sül készre, félidőben megforgatom picit. Sózni, fűszerezni utólag szoktam.
2014. ápr. 6. 20:27
 13/16 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm! kipróbálom, amint lehet!! :)
2014. ápr. 7. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen!:) Egyébként az édesburihoz nagyon passzol a fetasajt,épp ma teszteltem. (igen, kicsit fanatikus lettem az utóbbi hetekben :))
2014. ápr. 7. 22:56
 15/16 A kérdező kommentje:

hűha, én nagyon szeretem a fetát :) és hogyan "kevered" a kettőt? csak feta meg édesburgonya és kész, vagy valamivel?

ha már ennyire kifaggatlak, akkor esetleg még azt kérdezném meg, hogy olcsón tudsz valahol fetát vagy valami hasonló sajtot? én elég drágának szoktam találni, ezért csak ritkán fogyasztom, jó lenne találni valahol relatíve olcsón :)

2014. ápr. 9. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak simán megfőztem vízben az édesburgonyát, összetörtem, tálra szedtem, és a tetejére fetát morzsoltam. Magát a zöldséget nem is sóztam vagy fűszereztem, mert a feta pont elég sós ahhoz, hogy az összhatás szuper legyen:)

Egyébként rengeteg fetasajtot meg feta "utánzatot" (azaz sima krémfehérsajtot) próbáltam már, ár/érték arányban az Arla Apetina sajt jött be a legjobban, egy 250 grammos tömb 550 Ft körül van, Cba-ban és Intersparban szoktam venni, szerintem nagyon finom. Krémes, lágy, megfelelően sós sajt.

Remélem tudtam segíteni :)

2014. ápr. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!