Jelenleg Pesten hol tudok édesburgonyát venni?
Tescoba még sosem láttam, melyik piacot/ nayáruházat ajánljátok?
Bosnyák, árkád, tehát zugló környéke érdekelne elsősorban.
Köszönöm!
További kérdésem lenne, hogy mennyit érdemes venni? eláll, vagy inkább vegyek többször kevesebbet?
(egyedül élek)
a spajzban kellemesen hűvös van nyáron is, nincs ablaka... hmm, hát akkor kipróbálom. :)
és egyébként ugyanúgy kell felhasználni, mint a krumplit?
sültkrumplinak és töröttkrumplinak is meg lehet csinálni?
ugyanúgy kell pucolni, és annyi ideig főzni, vagy van valami specialitás?
Krumpli helyett teljesen felesleges használni. miért jó 8-900 ft-ot adni egy kilóért, 150 ft helyett...
Nem is a hagyományos krumpli kiváltására való.
Vajon párolt köretnek, salátának alkalmanként elmegy.
Azért mert diétázom, és a krumpli a nagy keményítő (szénhidrát) tartalma miatt nem jó köretnek, a tészták meg pláne, a rizs elmegy de kéne valami változatosság is, a krumplit nagyon szeretem és ki szeretném váltani valamivel.
1 kg nekem legalább 2 hétre elég ahogy sacolom, nem enném mindig azt, úgy hogy az a kb 1000 Ft nekem belefér..
Szerintem teljesen más íze van, mint a burgonyának, de az állaga miatt egy diétásabb alternatívának teljesen megfelel. Én is fogyasztom heti 1-2 alkalommal.
Én vagy sütőben sütöm meg cikkekre vágva, fűszerezve , vagy felkockázva vízben főzöm meg, aztán összetöröm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!