A jelenleg otthonlévő készletből milyen főzelékeket tudnál főzni?
Borsófőzelék
Sárgarépa főzelék (ha szeretném!)
Almafőzelék
Karalábfőzelék
Karfiolból: főzeléket nem szoktam, de levest, vagy pörköltet igen!!!!
Ennek a kérdésnek mi értelme van?
Amúgy krumpli, lencse, sárgabab, spenót.
2-es vagyok!
Hát a felszereltségről annyit, hogy mivel éppen egy 2 hetes fogyókúra végén járok, ezért nincs itthon krumplim, addig romoljon a boltosnak!
Másrészt azért is vagyok most ennyire, egyszerre felszerelve a sokféle zöldséggel, mivel abból ehetek kedvemre annyit, amennyit akarok.
És természetesen az alma mellett van még itthon körtém és narancsom is, de abból nem szoktam főzeléket készíteni.
No meg van itthon paradicsom is, de azt is inkább nyersen és lecsónak készítem, mártást (főzeléket) ritkán! :))))
Krumpli, zöldbab, zöldborsó, lencse, sárgaborsó, szárazbab, fejtettbab,káposzták mindenféleképpen (édes fehér, vagy kel )/ krumpli-káposzta paradicsommal is.
a franciasaláta alapból finomfőzeléket is tudnék, de senki sem szereti:) de van itthon sóska és spenót is a fagyóban.
-finom
-borsó
-sárgarépa
-bab
-zöldbab
-krumpli
-spenót
-paradicsom
-káposzta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!