Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült zabkása meddig áll el...

A sült zabkása meddig áll el hűtés nélkül?

Figyelt kérdés
A következőképpen készíteném: ugyanúgy, ahogy zabkását is szoktam csinálni (7 ek. zabpehely+víz, semmi más édesítő, zöldségekkel eszem), állni hagynám kb. 30-40 percig, aztán áttenném egy sütőpapírral kibélelt jénaiba, majd be a sütőbe. Szerintetek 30 perc elég neki, hogy jól átsüljön? Napközben ezt vinném magammal, tehát fontos lenne, hogy ne romoljon meg mondjuk reggel fél nyolctól este 6-ig. Mi a véleményetek? CSAK normális válaszokat légyszi!
2014. ápr. 2. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezzel a módszerrel valami igen száraz keksz-szerü valamit kapsz, ami akár hetekig is eláll.

Más kérdés, hogy ehetö-e egyáltalán - de ez nem volt kérdés.

2014. ápr. 2. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Elállna bőven hetekig. Viszont szerintem víz helyett almát reszelj bele, ott lesz a folyadék, és nem lesz olyan semmilyen ízű.
2014. ápr. 2. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs benne állati eredetű, sokáig eláll. De az alma hülyeség bele, ha zöldséggel eszed. Amúgy jó ötlet, kipróbálom.
2014. ápr. 2. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülyeség az alma??? Almát nem lehet zöldséggel enni???
2014. ápr. 2. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Szerintem ha valaki úgy gondolja, tehet bele almát, én nem szoktam keverni a zöldséget és a gyümölcsöt.
2014. ápr. 2. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!