Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megmaradt egy csomó füstölt...

Megmaradt egy csomó füstölt zsírom, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A szalonnákat amikor ételhez pirítom mindig megmarad a zsír(kb 2 liter), mit főzhetnék vele?
2014. ápr. 2. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármilyen pörkölthöz hagymát piritani.

Dödöllét ebbe forgathatod

Csuka pörkölthöz

Tükör tojás alá

Füstölt hús tartalmazó ételekhez :pl bableveshez rántásba

2014. ápr. 2. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Pörköltalap készítéséhez ideális olaj helyett!
2014. ápr. 2. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Kisebb adagokban le is fagyaszthatod, mert hamar avasodik, és csak annyit vegyél elő normál hűtőbe, amennyit hamar elhasználsz a már ajánlottak alá.

De, ha mindig marad, akkor inkább kevesebb szalonnát olvassz ki 1-1 alkalommal, mert akkor egy ördögi kör lesz ez a füstöltzsír dolog :)

2014. ápr. 2. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Fagyaszd le, ha kell mindig ki tudsz venni belőle 1-2 kanálnyit, sokféle ételhez fel tudod használni.
2014. ápr. 2. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 Süle Dominik ***** válasza:
Csinálj mondjuk zsíros kenyeret és add el
2014. aug. 21. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!