Megmaradt egy csomó füstölt zsírom, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A szalonnákat amikor ételhez pirítom mindig megmarad a zsír(kb 2 liter), mit főzhetnék vele?2014. ápr. 2. 11:30
1/5 anonim válasza:
Bármilyen pörkölthöz hagymát piritani.
Dödöllét ebbe forgathatod
Csuka pörkölthöz
Tükör tojás alá
Füstölt hús tartalmazó ételekhez :pl bableveshez rántásba
2/5 anonim válasza:
Pörköltalap készítéséhez ideális olaj helyett!
3/5 anonim válasza:
Kisebb adagokban le is fagyaszthatod, mert hamar avasodik, és csak annyit vegyél elő normál hűtőbe, amennyit hamar elhasználsz a már ajánlottak alá.
De, ha mindig marad, akkor inkább kevesebb szalonnát olvassz ki 1-1 alkalommal, mert akkor egy ördögi kör lesz ez a füstöltzsír dolog :)
4/5 anonim válasza:
Fagyaszd le, ha kell mindig ki tudsz venni belőle 1-2 kanálnyit, sokféle ételhez fel tudod használni.
5/5 Süle Dominik válasza:
Csinálj mondjuk zsíros kenyeret és add el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!