Ismered a bolyhoska receptjét? Ha igen, írd meg légyszi!
Bár ez sajtos, de azért hátha:
Nem tudom mi lehet a bolyhoskád, de a leirásod alapján kreálok neked receptet.
Ez egy nagyobb adag lesz, azért hogy ne maradjon ki krémed.
Süss egy 6 tojásos vizes piskótát piskótát (sarkos tepsi),
ehhez főzz egy csomag csokis pudingporból pudingot, de csak 2,5-3dl tejjel. Keverj ki habosra egy margarint 3 kanál porcukorral, és folyamatosan keverd hozzá a kihűlt pudingot. Egy jó kis krémet kellene kapnod, ezzel a krémmel gyúrd lazán össze a piskótát ( a piskótához add a krémet, és ne forditva), és tedd hűtőbe pár órára, hogy teljesen megkeményedjen. Addig egy fél margarint melegits fel lábasban, tördelj hozzá egy 250 gramos főzőcsokit, és kevergesd, mig teljesen fel nem olvad a csoki.
Ha a golyók kihűltek ebben a csoki öntetben tudod őket megforgatni, tersze először a csokit is fel kell melegiteni vizgőzön, enyhe langyosra. Ha túlmelegited, nagyon vékony lesz a bevonat, ha nem elég meleg, akkor nagyon vastag. A bemártott golyókat utána izlés szerint beszórhatod.
Remélem segitettem, a mennyiségeket elgondolás alapján irtam, nem biztos, hogy igy tökéletes lesz, de egy próbát megér.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!