Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 18. szülinapomra?

Zsombor16 kérdése:

18. szülinapomra?

Figyelt kérdés
Most leszek 18 éves és sose csináltam még házibulit meg ilyenek és igy a 12 fős barátit társaságommal akarom megünnepelni nagyon félek hogy szar lesz a hangulat meg ilyenek arra gondoltam egy nagy grill party meg ivászat a kertbe? Vagy valami ötletek mit kéne? Mert bent a házat nem akarom hogy szét szegyék xd
2014. márc. 31. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Házba én sem engedném be őket főleg ennyi embert. Legyen elég pia(pl sör az nem üt ha többet iszik meg belőle az ember) te leszel a házigazda szóval neked többe fog ekrülni ne arra számíts, hogy mindenki visz majd magával és az bőven elég lesz. + Legyen zene. Kaja is legyen elég. Szóval nem lesz olcsó. Legyen egy dugi rekesz sör.
2014. márc. 31. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, zene mindenképpen legyen, esetleg twister, kártyázás, attól függ, miket szerettek.

Grillezés jó ötlet, mehet rá hús-előre bepácolt, gomba, sajt, krumpli,kolbász parázsba lehet dobni krumplit, hagymát, ha este felé lesz lehet nyársalni,gombát, szalonnát, virslit, kenyeret pirítani stb

Valamilyen sós rágcsa is kéne, estleg mogyoró, tökmag, diákcsemege, ropik, sós kréker, pogácsa, perec stb

Édesnek vmilyen lekváros kifli vagy linzer, kókuszgolyó, kókuszcsiga, stb

Üdítő, whisky, sör, wodka, pezsgő

Boldog szülinapot!

2014. márc. 31. 19:03
 3/4 anonim válasza:
Nem vágom mi a probléma. Tedd ki a hangszórókat, gondoskodj arról, hogy mindenki jól érezze magát. Ezt te is tudod.
2014. márc. 31. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.kajával piával nem lesz gond főleg hogy mester szakács vagyok. csak félek hogy szar lesz valami miatt a buli
2014. ápr. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!