Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tanácsoltok? Olyan ételeke...

Mit tanácsoltok? Olyan ételeket kéne készítenem karácsonyra és szilveszterre is, amik több napon át is jók.

Figyelt kérdés
Végig dolgozom az ünnepek előtt, között és alatt, viszont vendégek is be fognak futni, meg azért szeretném,ha az a pár óra,amit a párommal töltünk, azért ünnepi legyen. Vásárolni és főzni is csak esténként fogok tudni és hát anyagilag sem vagyunk eleresztve és túl gyakorlott sem vagyok, úgyhogy minden tanácsot és ötletet nagyon várok és köszönök!!!
2009. dec. 18. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Töltött- vagy székelykáposzta, mert sokáig eláll, és minnél többször melegíted annál jobb. Vagy ha van energiád 20-30 percet ráfordítani, csirkemell natur megsütve, rizzsel, párolt zöldségekkel. Tényleg készen van pár perc alatt.
2009. dec. 18. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kocsonya!
2009. dec. 18. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Husleves,az is elàll a hütöben,és finomabb màsnaposan!

Ràntott hus,egyszerüen bepanirozod,és a hütöböl akkor elöveszed amikor fogyasztjàtok,csak kisütni kellesz.

Francia salàta az nem tartos étel,de gyorsan elkészithetö.

Egyszerüen vegyél francia salàta alapot(fagyasztottat),és hasznàlat elött fél oràra kiengeded,picit megfözöd,és tejföllel,majonézz3el,mustàrral,borssal,pici citromlével,porcukorral kikavaros,bele pàr virsLit vàghatsz.

2009. dec. 18. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! töltött húsokat ajánlok neked, gombás töltelékkel

töltött dagadó, göngyölt hús, töltött csirke.nem túl bonyolultak melegen, hidegen finomak.egyik este megcsinálod a tölteléket, betöltöd a választott husiba.

hőtőbe teszed. másnap sütőben megsütöd pirosra.egy este melegen eszitek valami körettel.ha szépen akarod tálalni,

vegyél tortapapírt /csipkepapír/ olyant amilyen talaló

talad van. kerek, ovális stb.vegyél egy fej szép salátát

szedd leveleire, most meg, ruhán szárítsd le.a tortapapíros tálon elrendezel 4-5 szép salátalevelet,csinosan rárakod a feldarabolt, vagy felszeletelt töltött husikat.Főzz 1-2 keménytojást,vágd

cikkekre és helyezd szépen a húsok közé a résekbe.

ugyanígy cikkezz fel 2-3 paradicsomot is és azt is helyezd el a tálon.a tojások sárgájára egy pötty pirosarany is mehet.legyen szimmetrikus az összkép.

ugyanígy csinálhatsz hidegtálat is belőlük, középre

franciasalátat, vagy majonézeskrumplit halmozva.pari

helyett narancs vagy citromszeletekkel is lehet dekorálni.egy fej salátából 3-4 tálat is diszíthetsz.

de fogyasztás előtt alkoss, mert a saláta fonnyadhat.

amit még nem használtál fel lazán zacskóba téve tartsd

hűtőben.nagyon szép a látvány, biztos a siker.

2009. dec. 18. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!