Kapcsos tortaformában nem folyna ki? Recept alul.
Figyelt kérdés
Erről lenne szó,kapcsos tortaformába szeretném sütni.Szerintetek nem folyna ki?illetve a rácsozást hogy oldjam meg?
2014. márc. 29. 10:00
1/3 anonim válasza:
Nem. a biztonság miatt ,tekerd kivülröl körbe alufoliával a formát. A rácsozást úgyis megoldhatod ,hogy a pudingból pötyöket teszel a tésztára és egy fakanál nyelével összehuzgálod.
2/3 anonim válasza:
Nem folyik ki. A piskóta is folyékony massza, amikor beleöntjük.
3/3 anonim válasza:
A rácsozást meg úgy csináld, ahogy írja. nejlonba betöltöd , aminek kivágod az egyik sarkát. utána szépen rányomkodod a tésztára, csíkonként keresztben jobbról is, balról is. Tök mindegy, hogy tepsisre nyomod, vagy kerek tortaformára.
Nekem, csak az az aggodalmam, hogy ez akkora adag, hogy kapcsosban kétszerre kell kisütnöd, mert nem fog beleférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!