Hol lehet kapni mirelit svéd húsgolyót?
Figyelt kérdés
Én szoktam elkészíteni, de most készre lenne szükségem. Tescoban és Sparban néztem eddig, ott nem találtam.2014. márc. 27. 16:54
2/7 A kérdező kommentje:
Pont most akartam kiírni, hogy az Ikeán kívül. :) Azt sajnos nem szeretem.
2014. márc. 27. 17:30
4/7 anonim válasza:
Magyarországon és a világ 95%-n csak az IKEA forgalmaz ilyet, így azt tudod megvenni. Vagy a neten található ezer recept valamelyikéből magadnak megcsinálod.
5/7 A kérdező kommentje:
Magamnak szoktam csinálni, de most kifejezetten fagyasztottat keresek. Ikeán kívül is lehet venni, ez 100%, gondoltam valaki hátha látott már szupermarketben.
2014. márc. 27. 20:45
6/7 anonim válasza:
Lidl-ben volt múltkoriban, de csak limitált ideig. Ezen, és az Ikeán kívül még nem láttam sehol.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. márc. 28. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!