Milyen sütiket készítetek karácsonyra és mikor kezditek el a sütést?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 16:07
11/20 anonim válasza:
A 07:47-es vagyok - azt nem tudom, hogy milyen finom, mert én egyáltalán nem szeretek semmi édeset, én csak sütöm, enni a családomnak kell. De ök meg vannak elégedve a müveimmel.
Neked sok sikert kivánok!
12/20 anonim válasza:
Szia. Mi 24-én anyóshoz megyünk, oda mogyorókrémes-marcipános szeletet csinálok (teteje egészmogyoróval van megszórva), 26-án jön hozzánk anyós és a szüleim, ide pedig mákos zserbót csinálok.
13/20 anonim válasza:
12:11 Nem szereted az édesset?Pedig vétek ilyen finomságokból kimaradni..:/ Köszi a biztatást:)
14/20 anonim válasza:
A 12:11-es vagyok: nekem az édességektöl csak megfájdul a hasam, úgyhogy még szerencse, hogy nem szeretem...
De sós sütiket azert tudok enni - és olyanokat is sütök, hogy nekem is legyen valami hasznom belöle.
15/20 anonim válasza:
Aha,értem..,a sós sütik is finomak!!Nincs ezzel gond:-) Én meg mindenevő vagyok!!!:D
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,ötleteket:)
2009. dec. 18. 21:07
17/20 anonim válasza:
mézeskalácsok már készen vannak,23án cseh-krémes,24én kókuszgolyó a sütemény széléből,sajtos kifli és pogácsa is készül.
18/20 anonim válasza:
Mézeskalács, linzer, csavart linzer, mascarponés szederszelet, tejszínes-csokis szelet. babapiskótás.
19/20 A kérdező kommentje:
a mézest hogyan készited?
2009. dec. 25. 23:32
20/20 anonim válasza:
A karácsonyra szánt süteményeket általában dec. 21-e környékén kezdem el sütni. Mézeskalács, linzer, kókuszgolyó, zserbó és bejgli az örök kedvenc nálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!