Én a linzert és a szaloncukrokat már megcsináltam,holnap sütöm a mézeskalácsokat és a sós,sajtos rudakat.A mézes zserbót,a krémes lapokat hétfőn sütöm meg,a bejglit 23.-án.
2009. dec. 17. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
2/20 anonim válasza:
Mézeskalácsot megsütöttem hétfőn, 21-én sütök beiglit, és 23án csinálok még kókuszgolyót is. 24-én pedig sütök tejfölös pogácsát.Így nem kell egy nap alatt megbolondulni.
2009. dec. 17. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
3/20 anonim válasza:
Mézeskalácsot pont ma sütöttem:), jövő hét elején sütöm a flódnit, a püspökkenyeret, aztán ha lesz kedvem és időm a kis 9 hósom mellett, akkor sajtos rudat és csokis-zabpelyhes kekszet sütök még. Mi nem szeretjük a krémes habos-babos dolgokat.
2009. dec. 17. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
4/20 anonim válasza:
Bagolyszem túrós, diós krémes, almáslepény, sajtostekercs és pizzatekercset fogok sütni 23.-án egész napos program. A leveles tésztát készen megvettem (mirelit) mert olcsóbb mintha neki állok gyúrni. Tavaly este 11-ig sikerült sütnöm :) Boldog karácsonyt :)
2009. dec. 17. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
5/20 anonim válasza:
Ma sütöttem meg a mézeskalácsokat, 23-án beiglit, mézes zserbót és valami finom krémeset sütök:)
16/L
2009. dec. 17. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
6/20 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,ha holnap megsütöd a sajtos rudat az nem szárad meg karácsonyig?mert ha nem akkor én is megsütöm holnap,csak én sajtosmasnit fogok sütni:)
köszönöm a válaszokat,Boldog Karácsonyt mindenkinek és jó étvágyat a sütikhez:)
2009. dec. 17. 21:44
7/20 anonim válasza:
Beigli és darázsfészek!A darázsfészket 23-án este a beiglit 24-én délelött:)
2009. dec. 17. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
8/20 anonim válasza:
22:40-es: a bejglit legalább két héttel elöbb meg kell sütni, hogy igazán finom legyen! Folpakba csomagolva hüvös helyen kell tartani, akkor nem szárad ki!
Kérdezönek: minden aprüosüteményt hetekig/hónapokig lehet jól záródó dobozban hüvös helyen tárolni, süt soknak csak akkor jön ki igazán az aromája. (Egyébként a boltiakat se friseen sütik...)
2009. dec. 18. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
9/20 anonim válasza:
Első vagyok!:)Én dobozba szoktam rakni őket(sajtos rudakat,linzereket)és semmi bajuk sincs(keresztelő előtt is így csináltam és sok időt spóroltam ,ha frissebbet akarok akkor pedig a begyúrt tésztát lefagyasztom és aznap csak kisütni kell őket.Jó sütögetést:)!!!
2009. dec. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
10/20 anonim válasza:
07:47-nek köszi...,akkor már lehet holnap nekiállok a beiglinek,hogy 24-re "összeérjen"..,biztos finomabb,de egyébként frissen is nagyon finom mikor még langyos,legalábbis nekem izlik!:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!