Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel helyettesíthetem a...

Mivel helyettesíthetem a mascarponét?

Figyelt kérdés
Kint Angliában ettem rakott pennét, és ott a tésztára paradicsomszósz és mascarpone sajtot raktunk. Itthon a tescoba tudok olyat venni? Vagy ha nem akkor mit használjak helyette?
2009. dec. 17. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden boltban kapsz mascarponét (Pl. Szarvasi Mascarpone) de ha mégsem lenne, akkor bármelyik tömlős sajtot, vagy Phiadelphia sajtkrémet, vagy más poharas sajtkrémet vagy akár főzőtejszínt, csak azt be kell kicsit forralni.
2009. dec. 17. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
2009. dec. 17. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Lidl-eset szoktam venni, az nagyon kiadós.
2009. dec. 17. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! igen itthon is kapsz minden bevás.központban,illetve Lidl, Penny is árul mascarponét.

Szóval nem kell helyettesíteni,sőt magyar cég is gyárt erdeti olasz recept alapján a Szarvasi mascarponét.

De, ha mégis helyettesítőt keresnél akkor a Parmalat tejszínkrémsajtot tudom ajánlani, amit ugyan az Alfölditej gyárt, de eredeti receptúra lapján.

üdv:egy tejiparos

2009. dec. 17. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

hali az utolsó vagyok, bocs de látom míg én pötyögtem

a többiek megelőztek.Lényeg, hogy egyről beszélünk

2009. dec. 17. 12:37
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
2009. dec. 17. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
natúr vajkrémmel is.
2009. dec. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!