A cápaharcsa, miért ennyire zsíros?
Elméltileg nem lehetne zsíros:
100 gram ehető pangasius hús tartalmaz:
Fehérje: 18.2 g
Zsíradék: 8 g
Szénhidrát: 0 g
Energia: 152 KCal
Kalória Zsírból: 49 %
Kalória Fehérjéből: 51 %
Jópofa kérdés, bár nem igazán értem, hogy érted...
Mi az, hogy miért?
Hát egy zsírdisznó miért zsíros?
Vagy egy pecsenye kacsa...???
Ilyen fajta. Nem tud más lenni, ilyenek a génjei, ilyenre nő meg. Ilyen a húsa.
A busa száraz, a pisztráng omlós, a cápaharcsa zsíros.
Örülj neki, így legalább meg tudod venni 1500 ft-ért kilóját, vagy nem tudom, most mennyi.
Ha soványabb húsa lenne, dupla ennyibe kerülne.
Szerintem nem kellene ezt a halfélét venned.
Igen rossz minőségű, és a tenyésztése is tisztázatlan körülmények között történik.
cápaharcsa ugyan az mint a pangasius csak a cápaharcsa jobban hanzik.
Ha harcsát szeretnél egyél: magyar szürkeharcsát ,vagy törpeharhácsát: persze ezek nem annyiba kerülnek mint a pagasius.
Még a magyar törpeharcsa is finomabb mint a pangasius.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!