Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány %-os vajat érdemes megvenni?

Hány %-os vajat érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék átállni a rendes vajra:
2014. márc. 25. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendes vaj 80%-os, de ezt nem szoktak ráírni... Nem biztos, hogy értem a kérdést.
2014. márc. 25. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
80-82% százalék a teavaj zsírtartalma a magyar szabvány szerint. Ami ennél kevesebb, az már nem vaj, hanem szendvicsvaj. Tehát ha teavajat veszel, akkor nincs választási lehetőséged a zsírtartalmat illetően. Amire márkázott vaj van írva, az Németországban készült német szabvány alapján, szintén 82 százalékos zsírtartalommal. A neve azért más, mert a német Markenbutter szó tükörfordítása. A magyar vajat jobbnak tartom, tejszínesebb ízű, és nincs színezve karotinnal, mint a német.
2014. márc. 25. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt válogathatsz a vajak közül:

[link]

2014. márc. 25. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden bolti vaj 82%-s, így ez igazán nem tesz különbséget. A gyártó meg a márka már igen. Ha belefér, már sok helyen lehet papírcsomagolású belga és francia vajakat venni, azok nagyon jók.
2014. márc. 25. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb vaj 82%-os, és az első válaszolónak üzenem, hogy igenis rá szokták írni. Kérdező, próbálgass végig párat, meglátod, hogy neked melyik ízlik jobban, én inkább a németeket szeretem (az Aldiban és a Lidlben időnként nagyon kellemes akciók vannak).
2014. márc. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!