Hány % kakaóport használtok süteményekhez? Érdemes a drágább22% holland kakaóport megvenni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 08:49
1/6 anonim válasza:
Érdemes, sokkal sötétebb, sokkal finomabb tőle a süti és kevesebb kell belőle. Vettem nemrégiben olcsóbbat és nem ízlett annyira a süti, mint a Holland kakaóporral, még a családom is észrevette az ízbeli különbséget.
2/6 anonim válasza:
En naturt hasznalok mindig es azt tapasztalom,hogy semmi kulonbseg nincs a dragabb es az olcsobb kozott. Natur,ez a lenyeg. Ha fontos alkalomra sutok,dragat veszek,de egyebkent barmelyik jo,ugyanolyan finom lesz. En a macskasat veszem altalaban.:)
3/6 anonim válasza:
Csak hollandot veszek. Jobb és gazdaságosabb is. A magyar nem tiszta kakaó, keverik szójával.
4/6 anonim válasza:
Én is a macskásat veszem,nincs vele semmi bajom.Persze,ha a recept a holland kakaóport írja,akkor megveszem én is :)
5/6 anonim válasza:
SZámomra a cicás kakaó az igazi csokis íz, még az illata is valódi csokis, imádom.Viszont a holland kakaó jó sötét, szinte fele sem kell belőle.Mivel nagyon sokat sütök, és nem csak saját felhasználásra ezért én a holland kakaót veszem.
6/6 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint ár/érték arányban a Spar-os holland kakaó éri meg a legjobban. Nagyon finom íze van és ahhoz képest nem olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!