Mikor érdemes megvenni a húsvéti sonkát?
Semmi extrát nem akarunk. Ketten vagyunk rá.
Kötözött sonkára gondoltam. Abból csinálnék levest és utána főételt.
Húsvét előtt pár nappal vegyük meg?
Milyen levest akarsz csinálni a sonkából? Még a főétel is elég nehéz lesz.
A jövő hét elején érdemes megvenni.
szerintem érdemes már most megvenni, még vannak jók, kevésbé zsírosak és hűtőben eláll sokáig, húsvétig biztosan
első, amúgy rendkívül finom bablevest lehet belőle csinálni, még ízesíteni se nagyon kell, csak pár babérlevéllel
Én már megvettem, füstölt, kötözött. Lesz belőle miután megfőtt jó kis bableves! Kár lenne kiönteni a jó füstölt levét! :D
Azért nem vettem főttet, mert akkor az nálunk is idő előtt elfogyott volna! :)
Én majd jövő hét hétfőn vagy kedden veszem meg.
Úgy vagyok vele hogy ráérek még.
Mi füstölt tarját szoktunk venni ( ez a kedvencünk), azt főzöm meg. És majd a levéből amiben megfőtt, abból csinálok kaszáslevest utána valamelyik nap. imádjuk!
én is megvettem már, de füstölt nyers csülköt.nagypénteken főzöm meg, és húsvétkor formázott
csölökként tálalom.
a maradékból, majd sonkás-krumplis-tejfölös gombócot készítek. isteni finom!
a levét is elteszem fagyasztva, később jó lesz bab vagy krumplilevesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!