Ehhez a recepthez marha melyik része jó még?
Ez marhacomb, ilyesmi ételhez ez a legolcsóbb húsrész.
Csináld meg csirkéből.
Nem comb: Ha marha combot hirtelen sütöd gumis rágos lesz.
Marha felsál amit használnak a receptben el is mondja.
A felsál helyett ,fehér pecsenye ,bélszín is jó :de ezek drágább húsok.
Na, mikor a hülye okoskodik...
A felsál a comb része, mint ahogy a fehérpecsenye is, meg még jó néhány comb rész, és mind comb árban, egységes áron van.
A bélszín teljesen külön kategória, minőségben is, árban is, kb 3-4-szer annyiba kerül, mint a comb. (beleértve minden részét). A marha hát részén található, mint a sertésnél a szűzpecsenye.
Most akkor értelmezzem az általad linkelt képet?
Tehát a marhacomb részei:
Fartő, (hegyes-, hamis-, csípő- fartő) felsál, gömbölyű felsál, fehérpecsenye, feketepecsenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!