Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehhez a recepthez marha...

Ehhez a recepthez marha melyik része jó még?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ez a 2000 Ft/kg nem olcsó kategória :D, (Pesten biztos :P )



2014. márc. 23. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez marhacomb, ilyesmi ételhez ez a legolcsóbb húsrész.

Csináld meg csirkéből.

2014. márc. 23. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Ettől féltem, na nembaj csirke lesz belőle, majd mú-zok mellé xD
2014. márc. 23. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Nem comb: Ha marha combot hirtelen sütöd gumis rágos lesz.

Marha felsál amit használnak a receptben el is mondja.

A felsál helyett ,fehér pecsenye ,bélszín is jó :de ezek drágább húsok.

2014. márc. 24. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Na, mikor a hülye okoskodik...


A felsál a comb része, mint ahogy a fehérpecsenye is, meg még jó néhány comb rész, és mind comb árban, egységes áron van.


A bélszín teljesen külön kategória, minőségben is, árban is, kb 3-4-szer annyiba kerül, mint a comb. (beleértve minden részét). A marha hát részén található, mint a sertésnél a szűzpecsenye.

2014. márc. 24. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. márc. 24. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Most akkor értelmezzem az általad linkelt képet?

Tehát a marhacomb részei:

Fartő, (hegyes-, hamis-, csípő- fartő) felsál, gömbölyű felsál, fehérpecsenye, feketepecsenye.

2014. márc. 24. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!