Ha bögrés sütit készítetek mekkora űrtartalmú bögrével szoktátok?
Figyelt kérdés
Őzgerinc formában szeretnék mákos sütit sütni.2009. dec. 15. 20:28
2/6 anonim válasza:
én 2,5 dl-eset használok, ha bögrét írnak és 2 dl-eset, ha csészét írnak a receptben
3/6 anonim válasza:
számold meg hány bögre a hozzávaló, s az őzgerinc térfogatának a 75%-át osszd el ezzel a számmal.
Egyszerűbben! Egy átlagbögrét tölts meg grízzel, s annyiszor öntsd bele, ahányszor a receptben szerepel. S 3/4-nél ne legyen jobban tele!
Még egyszerűbben: Ha marad, azt süsd ki eg y tűzálló müzlistálkában!
4/6 anonim válasza:
Az őzgerinchez elég az a nagyobb kávéscsésze másfél 2decis. Attól függ mekkora bögre,hogy mekkora a tepsi,vagy az edény amibe csinálod,meg hogy milyen vastagságút szeretnél... Ki kell tapasztalni,de sztem gerinchez elég amit irtam.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat, cserébe küldök a sütiből,ha kisült! :-)
2009. dec. 15. 20:50
6/6 anonim válasza:
tök mindegy amugy mert az arányok számitanak,ah minden összetevő kiméréséhez ugyanazt a bögrét használod nem ronthatod el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!