Tejbegrízt, és egyéb tejes, kényes, ragadós ételeket milyen lábasban szoktatok főzni?
Figyelt kérdés
A tejbegrízt teflonban próbáltam, de abban leragadt.2014. márc. 18. 10:44
11/14 anonim válasza:
Van egy fehér zománcozott lábasom, ezt csak ilyen édes-tejes dolgokhoz használom, ki szoktam hideg vízzel öblíteni mielőtt beleöntöm a tejet. Ebbe is kicsit leragad, de beáztatom mosószeres vízbe és pár óra múlva szépen ki lehet mosni szivaccsal.
12/14 anonim válasza:
Én kerámiabevonatos serpenyőben csinálom, eddig ez vált be a legjobban. Pedig néha a cukorral kezdem, és megkaramellizálom. A teflonos egy kicsit felcsikaródott a gríztől. A zománcos mindig leragadt egy kicsit a főzés végére. Kukoricagrízt, zabpehelykását is szoktam főzni benne.
13/14 anonim válasza:
Pont mint 9-es. Duplafenekű rm acél lábos, használat előtt vízzel kiöblítve, habverő. Eddig még nem ragadt le.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. márc. 25. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!