Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Classic szardella paszta túl...

Classic szardella paszta túl sós, mit lehet belőle készíteni?

Figyelt kérdés

Borzasztó, kb ehetetlenül sós. Vajjal, tejföllel, citrommal összekevertem egy kis adagot, piritosra paradicsommal ettem és így is túl sós. Neten se talaltam használhato receptet, van ahol egy tubus után még külön ír sòt.

Szóval van valakinek egy jó ötlete, mit lehet kezdeni egy extrém sós szardellával?

2014. márc. 17. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Probálj meg kevés porcukrot keverni bele.
2014. márc. 17. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Sótlan főtt keménytojassal törd össze, és lazítsd tovább, míg el nem éred a kívánt ízt. kis majonézt is tehetsz bele, de citromot már ne, mert a sav fokozza a sós érzetet.a pici porcukor is jó ötlet.

Így tojáskrémnek talán el tudod fogyasztani pirítósra kenve.

2014. márc. 17. 18:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaaj félrenyomtam a valaszertekelest. Bocsanat biztos a sok so az oka.

Koszonom a valaszokat! A tojas nekem is eszembejutott.

Egyszer egy ismerosnel evekkel ezelott a tubusbol ettuk es finom volt. Ugy latszik nem ez a marka volt...

2014. márc. 17. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a kaszinó tojás töltelékét el sem tudjuk képzelni egy kis szardella paszta nélkül. Használd abba.
2014. márc. 18. 15:27
 5/5 anonim válasza:
Mindig volt itthon, vajaskenyérre kentük. uzsonnára is. Mi nagyon szeretjük,most sajnos egy ideje nem lehet kapni a Sparban, hiányzik,remélem, lesz még!
2023. okt. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!