Classic szardella paszta túl sós, mit lehet belőle készíteni?
Borzasztó, kb ehetetlenül sós. Vajjal, tejföllel, citrommal összekevertem egy kis adagot, piritosra paradicsommal ettem és így is túl sós. Neten se talaltam használhato receptet, van ahol egy tubus után még külön ír sòt.
Szóval van valakinek egy jó ötlete, mit lehet kezdeni egy extrém sós szardellával?
Sótlan főtt keménytojassal törd össze, és lazítsd tovább, míg el nem éred a kívánt ízt. kis majonézt is tehetsz bele, de citromot már ne, mert a sav fokozza a sós érzetet.a pici porcukor is jó ötlet.
Így tojáskrémnek talán el tudod fogyasztani pirítósra kenve.
Jaaj félrenyomtam a valaszertekelest. Bocsanat biztos a sok so az oka.
Koszonom a valaszokat! A tojas nekem is eszembejutott.
Egyszer egy ismerosnel evekkel ezelott a tubusbol ettuk es finom volt. Ugy latszik nem ez a marka volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!