Milyen íze van a szardellának? (szardella paszta) Finom?
Figyelt kérdés
Az egyik helyen ahol enni szoktunk, a tonhalas tésztában szardella paszta is van. Legalábbis így van a írva az étlapon. Régen volt sima tonhalas tészta (spagetti), de amióta új tulaj vette át az pizzériát, már ez az új tonhalas tészta van és a szardella paszta miatt nem mertem még olyat rendelni. Nem vagyok nagy halas, de a tonhalat azt nagyon szeretem. Finom ez a szardella/szardella paszta?2013. jún. 1. 19:01
1/8 anonim válasza:
Ez tulajdonképpen egy halpástétom, töményen nagyon sós, de nyilván ennek megfelelően adagolják az ételhez. Aki a halat szereti, annak biztosan ízlik. Én a helyedben egyszer kipróbálnám, szerintem finom.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor gondolom ezen a tonhalas tésztán is finom és nem túl töményen van adagolva :)
2013. jún. 1. 20:31
3/8 mustafa33 válasza:
van akinek ízlik és van aki szerint a nomen est omen elvhez hűen elszar(del)ja az ételt ☺.
4/8 anonim válasza:
téstán nem ettem, vajaskenyéren finom
hol kapható ? 100 éve nem láttam
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, hát hogy hol kapható nem tudom, a tv-ben rendszeresen főznek ezzel (paprika tv). Ahol én megakarom kóstolni az egy pizzéria és ott van a tészta összetételeinél a szardellapaszta is.
2013. jún. 3. 08:01
6/8 bratzillaz válasza:
naggyon sós és naggyon finom <3 (szív)
7/8 Faint válasza:
a szardellának? a szardellának dinnye íze van!!!
8/8 anonim válasza:
Nagyon szeretjük, vajaskenyéren főleg. Sós a paszta, mi szeretjük a sősat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!