Te főzöl vagy rendeled az ételt?
én mindig megfőztem, évek óta minden nap. de most munkát találtam és nem fogok tudni, a férjem is dolgozik, én este érek haza, ráadásul 50 km buszozás. időm nem lesz főzni, se energiám.
így menzáról szeretnék rendelni, kettőnknek napi 1350 forintba kerül naponta a "vacsora", plusz ugye még venni reggelit, meg vinni magunkkal ebédet. ez így jóval zsebbe nyúlósabb lesz ugye?
Igen én főzök. Általában 2 napra.
Biztos ,hogy drágább is lesz ,így az étkezés.
Főzök is és rendelek is ahogy kijön az adott nap. Nálunk 600 egy második, amiben elég sokat adnak.
Van hogy csak a férjemnek hozatok kaját mert pl krumplis tésztát főztem előtte nap amit ő nem nagyon szeret nekem meg jó. Szóval ahogy adódik a dolog úgy van nálunk.
Én nem vagyok nagyon a fagyasztás híve, pl a pörkölt félék, babgulyás , halászlé jó. De a tésztákat nem szeretem lefagyasztva.
Szerintem az jobb lenne, ha a kaját ebédre rendelnétek. Reggelit veszel és a vacsit meg lehet oldani hideg kajából is este ha úgy adódik. De estére könnyen elkészíthető kajákat is tervezhetsz. Nem tart semeddig pár szelet előre bepácolt húst megsütni, pár szem krumplival főleg ha a férjed is besegít.Mégis firss kaja.
Havi 1-1 alkalomtól eltekintve mindig főzök.
2 napra főzök,így egyszerűbb,naponta kedvem nem lenne.
Ha nincs időm,akkor fagyasztóban mindig van kaja,vagy rendelünk valamit.
Rendelve sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!