Mi értelme van a sütőpapírnak? Minden, amit sütök még jobban odaragad.
Akkor valamit nem jól csinálsz!!!
Elöször is normális sütöpapírt kell venni, sok olcsó nem müködik. Másodszor meg kell nézni, mert van, amelyiknél nem mindegy, melyik oldalát használod.
De jó lenne, ha leírnád, hogy TE hogy használod, mert nekem még soha nem ragad oda semmi
Ahogy írták, szilikonos sütőpapír kell! Az szuper :)
A normált (mert sikerült olyat is venni) egyes dolgok szárítására használom az aszalóban, elég kevésre jó, mert pl. egy gyümölcs lazán beleragad... Kevés dologra használható s elég rossz a neve. Sütésre sosem használom, brrr.
A jó papír feltétlen fontos. én is belefutottam már gagyiba, de hűtőbe csomagolásra elhasználtam. (kolbászfélék, sajt sokkal jobb benne, mint nejlonban )
Amikor sütök, akkor a tepsit mindig hidegvizes ruhára teszem teljes hosszában és azon hagyom kihűlni a sütit. Pára keletkezik a papír és a meleg süti között, ami nem engedi odaragadni.Ez a módszer nagyon bevált mindenfajta sütésnél.
Valamit nagyon rosszul csinálsz, én mindent azzal sütök, és még sosem ragadt oda. A tepsi meg a sütő pedig tiszta marad.
Ahogy írták, a szilikonos még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!