Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi értelme van a sütőpapírnak?...

Mi értelme van a sütőpapírnak? Minden, amit sütök még jobban odaragad.

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
..de a tepsi tiszta marad
2014. márc. 16. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valamit nem jól csinálsz!!!


Elöször is normális sütöpapírt kell venni, sok olcsó nem müködik. Másodszor meg kell nézni, mert van, amelyiknél nem mindegy, melyik oldalát használod.


De jó lenne, ha leírnád, hogy TE hogy használod, mert nekem még soha nem ragad oda semmi

2014. márc. 16. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
A papír sütőlapnál sem égett oda minden, de azért néha előfordult. Viszont vettem szilikonos sütőlapot, az az igazi. 1000 ft/2 db. Kb 1-2 évig használható, attól függ, mennyit használod, és irtó könnyű tisztán tartani.
2014. márc. 16. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
szilikonos sütőpapírt kell venni.
2014. márc. 17. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kapargatni és órákig áztatni, majd sikálni a tepsit, a barna, szilikonos sütőpapír a jobb, abba nem ragad ú bele és többször is felhasználható.
2014. márc. 17. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehet a gond, én fehér sütőpapírt vettem, és a mézeskalácsról úgy kellett késsel levakarni a papírt!
2014. márc. 17. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

Ahogy írták, szilikonos sütőpapír kell! Az szuper :)

A normált (mert sikerült olyat is venni) egyes dolgok szárítására használom az aszalóban, elég kevésre jó, mert pl. egy gyümölcs lazán beleragad... Kevés dologra használható s elég rossz a neve. Sütésre sosem használom, brrr.

2014. márc. 17. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A jó papír feltétlen fontos. én is belefutottam már gagyiba, de hűtőbe csomagolásra elhasználtam. (kolbászfélék, sajt sokkal jobb benne, mint nejlonban )

Amikor sütök, akkor a tepsit mindig hidegvizes ruhára teszem teljes hosszában és azon hagyom kihűlni a sütit. Pára keletkezik a papír és a meleg süti között, ami nem engedi odaragadni.Ez a módszer nagyon bevált mindenfajta sütésnél.

2014. márc. 17. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon rosszul csinálsz, én mindent azzal sütök, és még sosem ragadt oda. A tepsi meg a sütő pedig tiszta marad.


Ahogy írták, a szilikonos még jobb.

2014. márc. 17. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!