Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen leves illik mákos guba...

Milyen leves illik mákos guba elé?

Figyelt kérdés
Én gulyáslevesre gondoltam,de várom az ötleteket.
2009. dec. 15. 09:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

A mákos guba az desszert, nem illik hozzá semmilyen leves, mint ahogy a somlói galuskához sem!

(Mekkora csóróság van már, nem hiszem el...)

2009. dec. 15. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ez csóróság??Mi se desszertnek esszük a mákos gubát.És nem azért mert csórók vagyunk!!!Inkább a kérdésre válaszolnál.

Szerintem lehet hozzá gulyásleves, zöldbab, krumpli,meg ilyenek.

2009. dec. 15. 09:36
 3/15 anonim ***** válasza:
8%
Na jó, egy gyümölcslevessel még összekényszeríthető de semmi mással, és bocs a csóróságért..
2009. dec. 15. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a mákos guba valóban desszert, függetlenül attól hogy minek eszitek..
2009. dec. 15. 09:39
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
A mákos guba tényleg desszert, legalább is mi annak esszük. Ergo, ha azt szeretnék enni, akkor elé vagy 2 fogást csinálok, vagy egy tartalmas levest. Gulyás,bab stb.
2009. dec. 15. 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
480.000 ft a bruttóm, mégsem desszertnek eszem a mákos gubát:DDD pont szombaton csináltam, jó kis húsoscsont levest csináltam elé. Szerintem bármilyen leves jó első fogásnak.
2009. dec. 15. 09:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi főételnek esszük a mákos gubát, előtte meg vagy gombóclevest meg krumplilevest esetleg zöldbablevest szoktunk főzni.
2009. dec. 15. 09:58
 8/15 anonim ***** válasza:

A mákos guba főétel

Hétköznap palócleves, krumplileves, gulyásleves, becsináltleves, tojásleves.

Szenteste halászlé vagy bableves.

1 adag tápanyagtartalma: 650 kcal, 18,6 g feh., 17,8 g zsír, 66,3 g szénh.

A MÁK kalciumtartalma: 968 mg/100 g

fokhagymás zöldfűszeres karaj: 800 kcal, a fehérjetartalma hasonló lehet

Vagyis élettanilag is megállja helyét mint főétel.

Desszertként egy jó kis kaja után szerintem még egy bányásznak is nehéz.

2009. dec. 15. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kérdező szerintem nem úgy gondolta h a mákos gúbával konkrétan milyen levest egyen..hanem, hogy desszertnek készitett mákos gubát, és azelőttre, hogy milyen levest készitsen...
2009. dec. 15. 11:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Hú mekkora problémát okoztam ezzel a kérdéssel.Nem tök mindegy,hogy miként fogyasztja az ember?Ha desszertként,ha főételként akkor is kell elé vmilyen leves.Egyébként főételként szeretném készíteni.Aki ilyen "desszert" elé még főételt is csinál,annak nagyon jó étvágya lehet.Mi a túrós, mákos csuszát is főételként fogyasztjuk és én a mákos gubát ezekhez hasonlítanám.De azért köszönöm a kérdésre válaszolóknak az ötleteket.
2009. dec. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!