Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó receptet keresek,...

Valami jó receptet keresek, ami elkészíthető Hot-pan-ben vagy 1 kis villanyrezsón. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

2 hétig nincs konyhám, mert felújítják, amit előre megfőztem elfogyott. Még 1 hét van hátra. A "munkásoknak" is kéne valamit enni adnom még majd.

Ami eddig volt: Székelykáposzta, paprikás csirke (ezeket előre elkészítettem. És remoska-ban sütöttem fűszeres husit krumplival.

2014. márc. 12. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

csirkecomb burgonyával

chillis bab

rakott burgonya

2014. márc. 12. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:

...vagy 1 kis villanyrezsón... fazékban:

bableves, babgulyás, pörköltek, paprikás-krumpli kolbásszal, akármilyen főtt étel lábasban, fazékban, vagy:

[link]

például erre ma délelőtt ezen az oldalon találtam rá. Igen-igen megtetszett!!!

2014. márc. 12. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

A rezsón szinte mindent meg lehet főzni, amit gázon fűznénk egyébként.Egy kicsit át kell szervezni, hogy mit rakunk fel előbb.

Rizseshús, tarhonyáshús, lecsósszelet, töltöttpaprika (par. húsgombóc) gombapaprikás tésztával, főzelékek sültkolbásszal, virslivel, tükörtojással, bundáskenyérrel, levesek, utána bármilyen kifőtt tészta.

Brassói , a remoskában sül a krumpli a rezsón a hús.

Anno, amikor még sparhelt volt a konyhában majdnem mindenkinél, nyáron nem lehetett begyújtani, akkor mindig egy kis rezsón főzött édesanyám, és akkor is elkészített mindent, amit csak lehetett.

a sütisütés nehezebb "tészta " volt, de smarnit, forgácsfánkot, ilyesmit rezsón is megcsinált.Ez csak egy kis kitérő volt, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy jól ki lehet használni a rezsót is szükséghelyzetben.

A hot-pen-t tudom, mi, de nem ismerem a használatát.

2014. márc. 12. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket mindnekinek:)

Ma tészta lesz. Carbonara sok baconnel.

Csütörtökön sütök kolbászt a hotpanben, a remoskában meg mellé krumplit, vagy lesz hozzá friss kenyér és mustár.

Hétvégén egyik nap bolognai. Eddig ennyit döntöttem el.

2014. márc. 12. 13:04
 5/5 mustafa33 ***** válasza:
Amit mindig remoskában sütök: Rakott krumpli, kolozsvári rakott káposzta, vegetás csirkecsomb, spanyolmadár, egybesült ropogós bőrös oldalas, töltött csirkecomb, egybesült kolbászal töltött karaj, régebben míg nem volt forgónyársas grillem még a saslik is ebben készült.
2014. márc. 14. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!