Mit főzzek egy 3 napos, önellátó szálláshelyre?
Tippeket/ötleteket várnék.
Eddig a fasírtig és a rántott húsig jutottam el. Felvágottat nem szívesen vennék vagy vinnék, mert már voltunk olyan helyen, ahol közös hűtő volt a közös konyhában és megették a kajánkat.
Azt, hogy minden nap legalább 1x étteremben együnk, az sok lenne nekünk anyagilag.
A válaszokat előre is köszönöm!
zsirjában lesütött hús zsirral rétegezve csomagold el a húst vagy akár sült májat is vihetsz így.
ha pl házifüstölt sonkát,vagy kolbászt visszel reggelire azt nem kell hütőbetenni.
májkrém ,olajoshal
Megyét nem írok, szerintem már így is ki lehet találni, hogy melyikre gondolok.
Drágább helyre nem tudunk menni, és drágább helyeken nem is tudunk főzni, nincs biztosítva közös konyha.
"Megyét nem írok, szerintem már így is ki lehet találni, hogy melyikre gondolok"
Lehet, hogy hülye vagyok, de fogalmam sincs. Ez megyétől függ?
Engem is erdekelne hol szalltok meg.
De nezzuk mit vigyel:
1.Zarhato hutotaska. (Biztos ami biztos;))
2.Stefania vagdalt, vargabeles, lasagne vagy rizskoch kockakra vagva,quiche, hamburger, pogacsa (akar kolbaszos vagy sonkas, hazi pizza/kenyerlangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!