Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet valami bajom attól,...

Lehet valami bajom attól, hogy a két napos sütit megettem?

Figyelt kérdés
Hűtőben volt és vasárnap lett sütve. A baj az, hogy tejszínes krém volt benne, még nem érzem rosszul magam és rossz íze sem volt. Meddig tarthatóak el a tejszínes sütik?
2013. febr. 5. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Hivatalosan néhány órát, nem hivatalosan meg akár egyhetes is megehető. Ha mindenki aszerint tartaná el az ételeit, mint amennyit tudós emberek írnak, mondanak, akkor már kihaltunk volna, mert nincs olyan kapacitás, amellyel ki lehet szolgálni. Szerintem legalább négyszerese lenne akkor a fogyasztás.
2013. febr. 5. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a hűtőd, akkor akár 5-6 napig is. Soha nincs semmi baja ennyi idő után nálunk.
2013. febr. 5. 18:00
 3/7 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan megeheted 4-5 nap útán is ha hűtőben tárolod.
2013. febr. 5. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Kutya bajod nem lesz tőle, még ha tejszínes volt akkor sem.Ne parázz, mert még bebeszéled magadnak, hogy rosszul lehetsz,aztán tényleg rókamező lesz a vége.

látod, mások is megírták, hogy mi a tapasztalatuk.

2013. febr. 5. 18:44
 5/7 Esprimo Mobile válasza:
Igen lehet bajod. Nyalócsö extázis és egykis túlsúly. Nemszabad egy tál sütit 2 napig eltartani, én azonnal beszoktam falni az összeset hogy nehogy megromoljon. 2-nap alatt bármi megtörténhet, elromolhat a hütö vagy valaki eltorkoskodja elöled. Legközelebb légy felelöségteljesebb. :)
2013. aug. 7. 21:02
 6/7 Esprimo Mobile válasza:
Elözö vagyok. Munkámhoz tartozik hogy veszélyes hulladék üzemi gyüjtö felelös vagyok. Sajnos a süteményekhez nemtaláltam EWC-kódot igy nincs hivatalos mód az ártalmatlanitására. Ha esetleg még holnap is lenne abból a sütiböl, keress meg, nagy-nagy örömmel és hálával , díjmentesen segitenék neked a csábító és veszélyes készitmény gyors és környezetbarát ártalmatlanitásában. Üdvözlettel egy tapasztalt süti ártalmatlanitó.
2013. aug. 7. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Te Esprimo Mobile! Én így augusztusban a februári sütijének „megsemmisítését” én magam már nem vállalnám.
2013. aug. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!