A gombát meghámozzátok feldolgozás előtt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 23:58
3/13 anonim válasza:
En elkeszites elott meghamozom a tetejet mar. Amugy ez baj? En mindig igy szoktam.
5/13 anonim válasza:
én semmilyen gombát nem hámozgatom meg, megmosom, hogy a föld darabok lemenjenek róla és kész. vagy besózom, aztán panírozom félóra sózás után, vagy pöri lesz belőle, vagy leves.
6/13 anonim válasza:
Ha hófehér, akkor nem, ha nem hófehér, vagy hibás, akkor meghámozom.
7/13 doboszoli válasza:
Nem.
Az aprókat(szegfűgomba pl.) csak leöblítem szűrőkanálban, a darabosabbakat(csiperke, vargánya,pereszke, stb.)papírtörlővel áttörlöm ha kell, majd öblítem, és kész.
8/13 anonim válasza:
Nem, megmosom őket, és papírtörlőn leitatom.
9/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen állapotban van a gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!