Mi történt a tejszínnel?
Tegnap a sütihez tejszínhabot kellett volna vernem. Elkezdtem géppel verni a tejszínt, erre egyik pillanatról a másikra valahogy kettévált a tejszín egy savó-szerű részre, meg egy vaj állagúra.
Mi történt vele? Csak néztem... :O
Nem volt lejárva a szavatossága.
Alacsony fokozaton verd,és figyeld,mikor kezd sűrűsödni.A habfixálót pedig még akkor tedd bele,amikor csak kissé habosodik.Az is sűríti egyébkén t.
Flakono tejszínt csak akkor használj,ha hamar megeszitek a sütit,mert ha áll pár órát a hűtőben,akkor levet enged és eláztatja a tésztát.
az elso nekem is osszement, megkerdeztem anyukamat, hogy miert. azt javasolta, hogy hutsem le alaposzan a tejszint.
ragd be a fagyasztoba, az sem gond ha egy kicsit megdermed a teteje, csak ne faggyon meg. ha jo hideg, akkor kezdj hozza mixerrel, par perc alatt kesz es nem megy ossze. ja es ne fozotejszint, hanem habnak valo tejszint vegyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!