Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel nálunk nem lehet kapni...

Mivel nálunk nem lehet kapni darált háztartási kekszet, ezért az is jó, , ha veszek házt. Kekszet, és egy rongyban összetöröm klopfolóval?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Az sem rossz,de a turmix gép vagy a késes betétű robot gép is megcsinálja.Mozsár is jó.

A klopfolóval nem lesz teljesen sima marad benne kissebb nagyobb darab.

2014. febr. 20. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Ha kloppfolóval töröd, akkor nem lesz olyan mint a darált, darabos marad.

Ha nincs diódarálód, akkor inkább egyenként reszeld le sajtreszelőn.Esetleg kávédarálóval lehet még ledarálni.

2014. febr. 20. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Tökéletes, söt jobb. Bár annak a keksznek a minőségében sem lehetsz biztos, amit magad porítasz, amit eleve így árusítanak, nekem gyanus.
2014. febr. 20. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Gondoltam szólok, hogy a húsdarálóval is le lehet darálni, és zsemlemorzsát is szoktam vele csinálni...
2014. febr. 20. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Mi húsdarálóval szoktuk ledarálni. Ha klopfolóval töröd össze nem lesz darált, hanem darabos.
2014. febr. 20. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Miért is lett nullára lehúzva a válaszom? gyakorlott sütő-főző ember vagyok, s ezzel a módszerrel tökéletesen tudom porítani a kekszet. Nem lesz ilyen-olyan darabos.

És abban is biztosak lehettek, hogy csoda dolgokat lehet tapasztalni élelmiszeripari üzemekben.

2014. febr. 20. 17:50
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

Jó lesz a klopfoló is. ha már kellően apróra törted, ha van sodrófád, még azzal jó erősen nyomva átmehetsz rajta párszor, akár az úthenger ... :)Az ismert daráltkekszes sütiikhez jó, mert úgyis valamivel össze kell keverni, amitől rendesen megpuhul így is.

pl én húsdarálón darálom le, és tökéletes, akár a zsemlemorzsa.

lereszelni nagyon szaporátlan lenne.

2014. febr. 20. 17:53
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Árulnak egyáltalán darált kekszet???

Ősidők óta diódarálón daráljuk le.

De ha jó a sütibe, ha nagyobb darabok is vannak benne, akkor simán jó a klpofolás :), vagy az is, ha vastag nyújtófával tördeled...

És bármi amit fentebb írtak... turmix, húsdaráló, kávédaráró, meg akármilyen csudagép. Na sajtreszelőn nem állnék neki, mert előbb reszelném le a bőröm, mint porhanyóssá darálnám a kekszet. :)

2014. febr. 20. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Persze, lehet kapni mindenhol darált kekszet. Általában nem a normál kekszek mellett van, hanem a sütési kellékek között, a kókuszresz., mazsola, sütőpor... stb.

de én is otthon állítom elő, mert sokkal drágább a darált keksz, mint a sima ht.-i.

2014. febr. 20. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk egyáltalán nem lehet kapni darált kekszet, úgyhogy mi magunk daráljuk le. De ha lehetne kapni, szerintem akkor is mi darálnánk.
2014. febr. 20. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!