Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ragad a mézeskalácstésztám....

Ragad a mézeskalácstésztám. Mit tegyek bele hogy ne ragadjon?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az enyém is ragadni szokott. én beteszem 1 órára a hűtőbe, és utána gyönyörű szépen lehet vele dolgozni, nyújtani.
2009. dec. 10. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
ja, és nem tettem hozzá plusszba semmit, mert féltem, hogy a túl sok liszt vagy cukor keménnyé teszi.
2009. dec. 10. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
egy napot állt már a hütőbe :/
2009. dec. 10. 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:
lenne még egy kérdésem.Előmelegített sütőben kell sütni?
2009. dec. 10. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Forró előmelegített sütőben, 180 fokon 8-10 perc elég neki. Vigyázni kell, mert hamar barnul! Mikor nyújtod, akkor lisztezd be, ha még ragad!
2009. dec. 10. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
gyakran a receptben leírt lisztadag nem megfelelő. Az állag függ a tojás nagyságától, a liszt típusától, folyadékmennyiségtől (kicsi is elég, hogy az arány felboruljon). Ilyenkor kell még bele lisztet tenni.
2009. dec. 10. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
meghintettem egy kis liszttel,finom,puha lett.köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!