Ragad a mézeskalácstésztám. Mit tegyek bele hogy ne ragadjon?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 11:21
1/7 anonim válasza:
az enyém is ragadni szokott. én beteszem 1 órára a hűtőbe, és utána gyönyörű szépen lehet vele dolgozni, nyújtani.
2/7 anonim válasza:
ja, és nem tettem hozzá plusszba semmit, mert féltem, hogy a túl sok liszt vagy cukor keménnyé teszi.
3/7 A kérdező kommentje:
egy napot állt már a hütőbe :/
2009. dec. 10. 11:31
4/7 A kérdező kommentje:
lenne még egy kérdésem.Előmelegített sütőben kell sütni?
2009. dec. 10. 11:35
5/7 anonim válasza:
Forró előmelegített sütőben, 180 fokon 8-10 perc elég neki. Vigyázni kell, mert hamar barnul! Mikor nyújtod, akkor lisztezd be, ha még ragad!
6/7 anonim válasza:
gyakran a receptben leírt lisztadag nem megfelelő. Az állag függ a tojás nagyságától, a liszt típusától, folyadékmennyiségtől (kicsi is elég, hogy az arány felboruljon). Ilyenkor kell még bele lisztet tenni.
7/7 A kérdező kommentje:
meghintettem egy kis liszttel,finom,puha lett.köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 10. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!