Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit föz ma? Már nincsen...

Ki mit föz ma? Már nincsen ötletem.

Figyelt kérdés

Már nincsen ötletem.Nem túl bonyolult kajára gondolok itt.Már unom a rántott,sült húsos dolgokat.....Köretek napi szinten krumlipüré,sült krumpli,rizs.....

Töltött káposzta már volt.


2009. dec. 10. 08:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ùgy néz ki,hogy rakott krumpli lesz.

Máßr régen nem ettünk.

2009. dec. 10. 10:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Milánói rakott tésztát csinálok.
2009. dec. 10. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 A kérdező kommentje:
A milánóit én is nagyon szeretem,de a férjem nem lakik jól vele.....
2009. dec. 10. 12:00
 14/22 anonim válasza:
100%
gombás milánóit. rengeteg sajttal! :)
2009. dec. 10. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pásztortarhonyát csinálok:)
2009. dec. 10. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
10:45-ös vagyok.Sima milánóit is szoktam,de ez annyiban más,hogy a paradicsomos-húsos-gombás szószt én beshamelesre csinálom ha rakottat csinálok és kb.féluton teszek sajtot rá.Tehát,tészta-sajt-tészta és a tetejére is sajt.Összesütöm.Annyi még hogy ne fözd szét a tésztét vízben,mert a mártásból is szívja magába.Imádjuk.
2009. dec. 10. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 anonim válasza:
Én is rakott krumplit csináltam tegnap! XD
2009. dec. 10. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/22 anonim ***** válasza:
Én most dugtam a sütőbe a sonkás tésztát. Gyors,laktató és olcsó.
2009. dec. 10. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/22 anonim ***** válasza:

francia mártásos rakott krumpli.

a krmuplit ugyanúgy héjában megfőzzük, felkarikázzuk,a keménytojást szintén karikázzuk.

a mártás:

egy kis fej hagymát apróra vágni, kevés zsíron odatenni pirulni, rátenni a két szál karikára vágott kolbászt,...öszzepirítani,..belekeverni egy nagy pohár tejfölbe 3 tojás sárgáját kevés lisztet, némi forró vízzel higítva a kolbászokra önteni. ekkor kapunk egy szép narancsszínű mártást, ugye a tojás sárgája és a kolbászzsír pirosasságából adódóan. ezt jól összeforraljuk, és amikor rétegezzük a krumplit a tojást, akkor ebből a mártásból szedünk rá egyenletesen ösztva a kolbászt a rétegekbe,..a tetejére hagyjunk a léből és ha szükséges még egy kis plusz tejfölt is tehetünk a tetejére és nagyon fincsi, ha jó húsos szalonnaszeleteket is teszünk rá.

nálunk ez a kaja nagyon bejön, sokkal jobban szeretjük mint a hagyományos rakott krumplit, és sem munkában, sem költségben nem több,...csak kicsit más.

2009. dec. 10. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/22 anonim ***** válasza:

bocsi, de nem látom ,hogy szerkeszthetem e az előző receptemet valahogy, ezért gyorsan utánnaírom,... kihagytam a fűszerezést:):):)

só, bors, és reszelt szerecsendió a mártásba!

2009. dec. 10. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!