Ha nagyon gány a lakásunk, de nem tudok vele mit kezdeni, mert semmi ötletem és semmi érzékem nincsen hozzá, akkor hol tudok ebben segítséget kapni?
Nem lakberendezőre gondoltam, mert azt nem tudom kifizetni és nem is nagy a lakás, csak már utálok néha itt lenni, annyira béna az elrendezés és nem tudom praktikusan megoldani, hogy kihasználható legyen. Tudtok esetleg olyat, ahol erről lehet olvasni vagy nem is tudom mi?
Jó lenne egy ilyen lakását felújítjuk programszerű :))))))))))))))))
Á, nem, nincsenek barátaim.
Akiket annak hittem, kiderült, hogy nem azok és hosszas és fájdalmas kesergés után megszakítottam velük a kapcsolatot.
Így most a családon kívül nem beszélek senkivel, nemhogy még eljöjjön hozzánk valaki.
:(
nézegesd a lakáskultura.hu-t, ott sokféle lakásra vannak berendezési ötletek.
vagy az ikea honlapját.
olyan nincs, hogy nincs érzéked hozzá. valamilyen elképzelésed csak van.
mit kéne átrendezni? milyen stílus tetszik?
szívesen távsegítek, de kérlek tegyél fel pár képet a lakásról!
Tudnál egy leírást írni vázlatosan a lakásról? Szobák, elrendezés, milyen bútorok vannak, mekkorák, stb?
Én meg öcsém se vagyunk lakberendezők, de az eredetihez képest egész jól elrendeztük mindketten a saját szobánkat, és a szüleinkét is sikerült egy másik elrendezésmóddal tágasabbá tenni.
szia,én lakberendező vagyok,ha gondolod írj privit segíthetek.(ingyen persze)
már rég nem ebből élek,kb évi egy megrendeléssel még rezsire se futná...
köszönöm
nem tudok privit írni, nincs nálad engedélyezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!