Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süthetném ropogósabbra...

Hogyan süthetném ropogósabbra a husit?

Figyelt kérdés
Gyrost fogok készíteni pénteken, többször csináltam már. A bajom az, hogy a husim nem olyan ropogós, mint a bolti. Hogyan süssem? Ötletek? Meg ha már itt tartunk ha szoktál csinálni, hogyan?
2009. dec. 9. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
vágd nagyon apróra a húst, és nagyon kevés és nagyon forró olajon hírtelen pirítsd! így jó lesz... én így csiálom
2009. dec. 9. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A hus /bármilyen/ akkor lsz ropogós, ha előtte forró olajban, vagy zsirban minden oldalát szépen átpiritod. Utána kezded el párolni kevés vizben. Ha megpuhult, újra átsütöd, de most már viz nélkül zsirban, vagy olajban, de nem usztatva, hanem locsolva.
2009. dec. 9. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!