Püspökkenyeret hány nappal korábban süthetem meg Karácsony előtt és miben, ill. hol tároljam Karácsonyig? Zsírpapír, alufólia- hűtő, speiz, terasz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 13:13
1/2 anonim válasza:
Én 2-3 nappal előtte fogom megsütni és folpackban szoktam tekerni, a speizba és konyharuhával is le szoktam takarni, így tuti nem keményedik meg.
2/2 anonim válasza:
A püspökkenyér úgy a legjobb,ha legalább 3 héttel karácsony előtt sütik meg.Ha kihült, folpackba csavarva friss marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!