Muffin tetejének díszítésére milyen krémet ajánlanátok?
2014. febr. 14. 09:13
1/3 anonim válasza:
Vajkrémet szoktam csinálni, az egyszerű és jól kezelhető. Ételszínezővel is jól színezhető. Felhasználás előtt érdemes lehűteni így nem lesz lány vagy folyós.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem jön be a túl vajas krém, ezért én a főzött krémet javasolnám.
Simán liszttel, vagy keményítővel össze tudod hozni. Vajat keveset azért kell beletenni, de nem sokat. Ha elég sűrű, akkor langyosan már a sütire nyomhatod, akkor szépen lehet, nem fog megtörni. Utána hidegre teszed, és teljesen megdermed.
3/3 anonim válasza:
Ha elkészült ,étel színezéket ,bármit keverhetsz bele ízesiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!