Gyúrt tésztás pogácsákhoz, sós rúdakhoz zsírt vagy rámát használtok? Melyik jobb, és miért?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 14:30
1/6 anonim válasza:
Csak is zsirt, mindenbe. A margarin méreg. Egyetlen molekula választja el attól, hogy müanyag legyen.
2/6 anonim válasza:
1-es: a vizet és az ammóniát is egy molekula választja el ;))
3/6 anonim válasza:
Margarint vagy vajat, főleg mert van egy vegetáriánus a családban, aki nem örülne, ha zsírral készíteném.
5/6 anonim válasza:
Zsírt, vajat, van amikor vegyesen, persze a zsírból kevesebbet.
Van amikor rámát, de azt is zsírral vegyesen.
Hogy miért ? :) finom omlós, nem szárad ki hamar a zsírral készült tészta. Pitét is így készítek.
6/6 anonim válasza:
Negyediknek: ovo-lakto vegetáriánusról van szó, csak húst nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!