Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyúrt tésztás pogácsákhoz,...

Gyúrt tésztás pogácsákhoz, sós rúdakhoz zsírt vagy rámát használtok? Melyik jobb, és miért?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak is zsirt, mindenbe. A margarin méreg. Egyetlen molekula választja el attól, hogy müanyag legyen.
2014. febr. 10. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es: a vizet és az ammóniát is egy molekula választja el ;))
2014. febr. 10. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Margarint vagy vajat, főleg mert van egy vegetáriánus a családban, aki nem örülne, ha zsírral készíteném.
2014. febr. 10. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
És a vaj nem állati??
2014. febr. 10. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Zsírt, vajat, van amikor vegyesen, persze a zsírból kevesebbet.

Van amikor rámát, de azt is zsírral vegyesen.

Hogy miért ? :) finom omlós, nem szárad ki hamar a zsírral készült tészta. Pitét is így készítek.

2014. febr. 10. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Negyediknek: ovo-lakto vegetáriánusról van szó, csak húst nem eszik.
2014. febr. 13. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!