Mennyi pénzből főzöl meg egy bablevest?
Mondjuk az is igaz, hogy hülye kérdésre hülye válasz.
Mivel bablevesből kapásból fel tudok sorolni vagy 10 fajtát, mind különböző költségvetésű...
meg lehet főzni egy 3 fős családnak, meg 5000 adagot egy üzemi konyhán, szóval akárhogy nézzük, ebben a formában ez a kérdés teljesen megválaszolhatatlan.
Köszönöm.
Azért kérdeztem mert ma csülkös bablevest ,főztem. A szomszéd néni kérdezte mi lesz az ebéd. mondtam neki ,erre ő jaj az milyen olcsó leves. Amikor mondtam neki ,hogy szerintem nem ,mert kb kicsit több kerül mint2500ft nem akarta elhinni.
Jó nem egy napra főztem.
de mire a babot zöldségeket ,a csülköt ,megvettem kb ennyi.
A csipetkét én csináltam ,de hát ahoz is kellett itthon lennie alapanyagnak. Igaz egy közepes csülköt vettem ,elfeleztem és a másik fele ment a fagyasztóba.
Így van, a csülkös bableves már a nevéből adódóan sem lehet olcsó. A néninek nem tom mi baja volt, de hogy téged ez miért érdekel annyira, azt nem értem. :)
Egyébként egy 5-7 literes lábost én is olyan 3-4 ezerből hoznék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!